Start Date:
12 nov
Overskrift:

Slideshow og video fra Uddannelsesaften

Lang tekst:

Tak til alle jer, der fulgte vores virtuelle oplæg på de to uddannelsesaftener d. 4. november og d. 12. november 2020.

Hvis I som eventuelt kommende elever og forældre har lyst til i fred og ro at gense og genhøre vores oplæg om Favrskov Gymnasium på Uddannelsesaftenen, kan I gøre det via det live-streamede oplæg der blev optaget, og som kan findes her.


Slideshow fra aftenernes præsentationer kan ses her.


Der blev stillet spørgsmål undervejs, og de fleste bliver besvaret løbende, men hermed svaret på to spørgsmål fra aftenen:


Som svar på et spørgsmål der blev stillet i løbet af præsentationen, om fordelingen af elever ved den kommende optagelsesproces, svarer rektor Morten Schytte Caspersen:

“Efter alt at dømme vil vi på Favrskov Gymnasium have plads til mellem 95% og 100% af de lokale elever, som søger os som første prioritet. Vi prøver oveni købet at få en særlig mulighed for at optage lokale elever uanset eventuelle begrænsninger, men vi ved endnu ikke, om det lykkes. Så rådet må være: søg os som første prioritet. Så kommer du med meget stor sandsynlighed ind. Overvej også for en sikkerheds skyld en realistisk anden prioritet. Vi følger op med meget mere information og de bedste råd, vi kan give, på hjemmesiden og via Facebook, når vi kender de præcise retningslinjer. “


Et andet spørgsmål som blev stillet, drejede sig om kønsfordelingen på Favrskov Gymnasium – og her er svaret at der er 44% drenge og 56% piger.


Hvis I har spørgsmål eller gerne vil have os til at uddybe noget, er I meget velkomne til at kontakte os på gymnasiet@favrskov-gym.dk eller 87612400.


Galleri:

Adresse

Ellemosevej 30, 

8370 Hadsten

Danmark


Sociale medier

Instagram

Facebook


Bankforbindelse

EAN 5798000557079

CVR 2954 8285