Start Date:
22 jan
Overskrift:

Det er musical-år på FG! ”We’re all Andy-viduals”

Lang tekst:

Enhver teaterforestilling hviler naturligvis på, at alle deltagende vækker den til live, men på FG er der skruet endnu mere op for elevernes kreativitet og indflydelse. Processen har stået på siden skoleårets start, hvor en gruppe elever samledes omkring ideudvikling og manuskriptskrivning. Siden efterårsferien har eleverne så arbejdet på at lave lyddesign, film, kostumer og grafiske kulisser, at komponere musik og koreografere dans.

Så er du til skøn dans, god musik, flotte film og fremragende performance, så køb billet til årets musical på FG!

Vores musical har fået titlen: ”We’re all Andy-viduals” og er selvfølgelig inspireret af Andy Warhol. I ni scener møder vi forskellige Andy’er, bl.a. Instagram-Andy, Drag-Andy, Fake-Andy m.fl. Gennem disse Andy’er undersøger forestillingen, om vi alle er blevet til Andy-viduals, der kun er optaget af masseproducerede forbrugsvarer og overfladisk berømmelse.

Vi spiller onsdag d. 22. og torsdag 23. januar kl. 19:30. Dørene åbner kl 18:45 og efter forestillingen vil der være mulighed for at mødes med performere, musikere og dansere i skolens kantine. Her vil der også være mulighed for at købe øl og sodavand.

Fredag d. 24. januar spiller vi allerede kl 17:00, hvor der også vil være café for skolens elever.

Pris: 60 kr. Billetkøb ved at klikke på datoen for den ønskede forestilling.

Fredag er der for gymnasiets elever mulighed for at bestille billetter med spisning, klik her. Bemærk disse billetter er forbeholdt eleverne. Billetprisen er kr. 75,- og bestilles senest onsdag den 23. januar kl. 12:00.

Galleri:
menu-icon