Naturvidenskab

Frivillig naturvidenskab

Talenttimen

På udvalgte dage i skoleblokken vil der blive afholdt korte forløb, hvor du kan få indblik i spændende emner inden for naturvidenskabens mange felter. Af tidligere emner kan nævnes: raketter, genetiske fodspor, komplekse tal, relativitetsteori, exoplaneter...

Er du interesseret i naturvidenskab, er talenttimen med garanti noget for dig.

Georg Mohr

Georg Mohr-konkurrencen er en matematikkonkurrence, hvor du skal sætte din logiske sans på prøve!

Georg Mohr handler om sjove og udfordrende matematikopgaver, som kan løses med papir og blyant –  plus en god del hjernegymnastik. Konkurrencen består af to runder, og klarer du dig godt i første runde, går du videre til anden.

2. runde er den virkelige test af dine matematiske og logiske evner – endnu sjovere og mere udfordrende opgaver venter her.

Så kom til Georg Mohr-træning og lær nogle tips & tricks – og bliv udfordret med sjov matematik!

Naturvidenskabsfestival

Hvert år holder vi naturvidenskabsfestival, hvor forskere og universitetsstuderende holder oplæg om spændende emner. Vi har selv en intern konkurrence, hvor vi laver vores egne sjove eksperimenter. Hvis du er heldig, kan du vinde en af de eftertragtede gule præmier.

Gymnasiet inviterer Favrskovs 4. klasser

Gymnasiet har igennem en årrække inviteret kommunens 4.klasser til at høre om naturvidenskab og selv lave eksperimenter. Det er gymnasiets naturvidenskabelige elever, der står for undervisningen.

Nogle af de emner, vi har arbejdet med – og kan finde på at arbejde med igen er:

Hvad er liv? Hvor kan man finde det i solsystemet? Hvordan fungerer en raket? Hvad er UV-lys? Hvorfor skal du bruge solcreme? Hvordan trækker du vejret? Hvordan laver man æblemost?


Adresse

Ellemosevej 30, 

8370 Hadsten

Danmark


Sociale medier

Instagram

Facebook


Bankforbindelse

EAN 5798000557079

CVR 2954 8285