Start Date:
22 nov
Overskrift:

Forældrekonsultationer for 2.g og 3.g-eleverne

Lang tekst:

Favrskov Gymnasium indbyder hermed forældre og elever fra 2.g- og 3.g-klasserne til at tale med de enkelte lærere om elevens faglige standpunkt og udvikling.

Konsultationerne foregår torsdag d. 22. november 2018 i tidsrummet fra kl. 17.00-20.00, og der er afsat 10 minutter til de enkelte konsultationer.

Af hensyn til den praktiske tilrettelæggelse vil vi bede jer om at tilmeldingen foregår med en angivelse af, hvilke lærere I ønsker at tale med. Tilmeldingen foregår via dette link. Tilmeldingsfristen er den 12. november.

For at få adgang til tilmeldingen skal eleven logge på med sin office365-bruger. 

Brugernavnet er opbygget af unilogin-brugernavn efterfulgt af @o365.favrskov-gym.dk, f.eks. emil1234@o365.favrskov-gym.dk. 
Adgangskoden er tilsvarende adgangskoden til unilogin.

På den baggrund lægger vi en plan, så evt. ventetid mellem de enkelte konsultationer bliver så kort som overhovedet muligt.


Studievalg Øst har til opgave at vejlede om videregående uddannelser og vil være til stede på gymnasiet denne aften. Såfremt man ønsker at tale med Studievalg Øst, er det muligt at vælge dette via tilmeldingen. Studievalg Øst vil være på gymnasiet i tidsrummet mellem kl. 17:00-19:00.


Tiderne vil blive offentliggjort på Office365 få dage før den 22. november.

Vi glæder os til at se jer!

Med venlig hilsen

Morten Schytte Caspersen

rektorGalleri:
menu-icon

Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.